Noutati de la Webstock 2015

11 Sep

Voteaza Personalitatea Online a Anului!
Evensys si Intel Romania sustin si anul acesta activitatea si comunitatile create online, oferind un premiu special pentru Personalitatea Online a Anului. Pentru ca este prima oara cand votul pentru o categorie la Webstock Awards este deschis publicului, ne-ar face placere sa-ti alegi si tu preferatul dintre nominalizati! Pana pe 27 septembrie, desemneaza-l prin vot nominal pe cel/cea care crezi ca s-a remarcat anul acesta ca cea mai activa prezenta din online-ul romanesc. Pe 2 octombrie, la Webstock Awards, va fi anuntat in premiera, castigatorul.

Participa la Studiul State of Social Media Employment!
Din categoria da mai departe, daca lucrezi in social media participa la deja binecunoscutul studiu si indeamna-i si pe cunoscuti sa raspunda la chestionar. De ce? Participi activ la dezvoltarea unei analize care implica mediul social media din Romania, si mai exact, noile job-uri aparute si specifice acestui sector, sub forma unui studiu: State of Social Media Employment.

Sondajul continua si anul acestasi se adreseaza celor care au in responsabilitatile lor cel putin o activitate legata de social media, fie ca e vorba de companii sau agentii. Informatiile vor fi confidentiale si vor fi folosite doar pentru analiza statistica a pietei.

Raspunde aici: http://www.portalhr.ro/lucrezi-in-social-media-completeaza-chestionarul-social-media-employment-2015/.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: